• ​​​​​​Vetikontie 30, 27800 Säkylä
  • 040 733 7252

Yritys

Pakasteiden ja elintarvikkeiden varastopalveluita Säkylässä jo vuodesta 1970

Pakkasvakka Oy on lämpösäädelty pakastevarasto Säkylässä. Asiakaskuntamme koostuu yrityksistä ympäri Suomen.

Pakkasvakka Oy palvelee asiakkaitaan jo kolmannessa sukupolvessa. Vuonna 1970 perustettu perheyritys auttaa pakasteiden ja muiden elintarvikkeiden varastoinnissa sekä pakastuksessa. Pakastevarastomme ovat suunnattu elintarviketeollisuuden moniin eri tarpeisiin.

Olemme maanläheinen ja joustava yritys. Tärkein tavoitteemme on palvella sinua ja tarpeitasi mahdollisimman hyvin. Meillä tiimin jokainen jäsen on valmiina auttamaan ja tekemään tarvittavan: voit nähdä myös toimitusjohtajamme työhaalarit päällä! Tehokkaan porukkamme ansiosta päättävä taho on aina nopeasti tavoitettavissa. Kaikki ovat tyytyväisiä, kun asiat hoituvat sujuvasti ja nopeasti!

Haluamme olla asiakkaillemme pitkäaikainen kumppani, jonka kanssa elintarvikkeiden varastointi on vaivatonta ja turvallista. Vanhimmat asiakassuhteemme ovat yrityksen perustamisvuodelta 1970. Työskentelemme Ruokaviraston ja muiden viranomaisten laatimien säännösten pohjalta, joten voit luottaa siihen, että elintarvikkeesi ovat hyvissä käsissä sekä pakastuksen että varastoinnin aikana. Ympäristön kunnioittaminen on yksi yritystoimintamme tärkeistä arvoista.

Jos haluat tietää lisää meistä ja palveluistamme, kysy lisää!

Ota yhteyttä

Kaikki vaatimukset täyttävä pakastevarasto tarpeisiisi

Kysy lisää

 

Jätä yhteydenottopyyntö